dimarts, 11 de març del 2008

Casa del guarda del pantà de Vallvidrera

Un dels racons més bonics de la ciutat és el que formen el pantà i la presa de Vallvidrera. Durant l'any 2007 l'ajuntament va dur a terme una sèrie de tasques d'adeqüació de la zona, entre elles la restauració de l'antiga caseta del guarda, des d'on es realitzava el control hidràulic de la presa, que es trobava en un estat deplorable. Aquest edifici projectat per l'Elies Rogent ha recuperat part del seu encant però encara resta tapiat. Els veïns van veure com el 10 de març de 2007 l'alcalde Jordi Hereu inaugurava la remodelació de la casa perque dos dies després els operaris en tanquessin portes i finestres. Es veu que el consistori encara no té clar quin nou ús atorgar-li. I així portem un any....

Localització: camí del pantà de Vallvidrera
Arquitecte: Elies Rogent
Any: 1864-65

4 comentaris:

namaga ha dit...

sembla la casa de xocolata del conte de "Hansel i Gretel"

Faig moltes babetes amb el teu blog,

besets

Jo no sóc la Mercè ha dit...

gràcies, pto.

Anònim ha dit...

He estat un parell de cops al pantà de vallvidrera i sempre m'he preguntat què hi feia un edifici amb la façana tan endreçada i tapiat.
Ara ho entenc, gràcies.

Posats a mirar el cantó positiu, almenys conserven l'edifici i el barri podrà disposar d'algun equipament... A saber quan, és clar.
Llar d'infants/ludoteca?

Teresa ha dit...

És molt maca aquesta casa!
Felicitats pel blog, és molt interessant. M'agrada descobrir totes aquestes curiositats i edificis de Barcelona que no coneixia. Un petonet!